dimarts, 5 d’abril del 2011

compticio de patinage artistic
Lucia Perez Tabernero/Paiporta
El diumenge les xiquetes i xiquets de el patinage artistic an fet una competicio.


Aquestes son Milena i Paula/Paiporta


El Diumenge 3 de Abril les xiquetes i xiquets de patinage artistic an fet una competicio a Torrent.
la majoria de xiquets i xiquetes guanyadors an sigut delPATINAGE ARTISTIC PAIPORTA amb la seva entrenadora(Milena) que no a pogut vindre per que anava al foutbol.
La entrenadora no a vingut pero si la seva ajudant(Paula) i una amiga, les dos van a patinage i les entrena la mateixa Milena pero Milena creu que ja esta preparada per donar classe.
La competicio a comensat am un entrenament ( patinar per la pista).Despres an demanat als pares i mares que es retiraren de la piusta a les grades.Aleshores an comensat les de INICIACIO que sols feien 4 postures diferens: FIGURETA, CANYO, 8 CRUSANT CAP A VANT I COTXET.Despres an comensat les xiquetes mes avansades que ens an fet un vall diferent que les a ensenyat la entrenadora al final del tot un club a fet un vall tots juns, i per ultim totes les xiquetes san posat en fila per clups i an eixit amb les mans al darrere i an donat els premis.
Els an fet una foto a tots els clups juns i ja ens em anat a casa menys les que se volien quedar per patinar un ratet mes.
Comentari:a tots els xiquets i xiquetes els an donat un diploma despres de exivir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada